Gevulde zoete puntpaprika

Benodigdheden:
4 zoete puntparika’s
1 courgette
2 uien
3 teentjes knoflook
1 pakje feta kaas
250 gram gehakt
kruiden naar wens, wij gebruiken 1 tl. komijnpoeder en een beetje peper en zout

Bereiding:
Snijdt de zoete puntparika’s in de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten.
Snijdt de ui in blokjes en de knoflook fijn en fruit deze aan. Daarna snijdt je de courgette en de feta kaas in blokjes van een halve cm. Bak de gourgette 5 a 10 minuten mee met de ui en knoflook.
Bak het gehakt rul. Meng de groente, het gehakt, de feta kaas en de kruiden naar behoefte in een kom.
Verwarm de oven voor op 175 graden en doe de gevulde puntpaprika’s 15 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen, draai de groene stengel eraf een eet smakelijk.